onsdag 9 juli 2008

Nya tag!

Nu överlevde ju inte bowlen vintern, vilket var lite väntat. Vi hade tänkt mura före vintern och dess helvete kom över oss men det blev aldrig så. Men nu har vi satt igång med renovation av både minirampen, bowlen och streeten innan årets höjdpunkt Söderhamn BBQ Battle & F.I.A.R.I kommer gå av stapeln den 25&26 Juli. De får ni inte missa!

Vi har nu tänkt mura runt om hela bowlen med Leca Sten, Spackla flaten och sprickor, gjuta om en dropp hylla som havererat och måla bowlen så den blir fin och len.
Allt material m.m. fick vi under dagen. Allt gick riktigt smidigt igår med att styra upp alla saker vi behövde för göra jobbet. Aldrig gått så smidigt som den här byggvändan. Hoppas turen håller i sig.
Stort tack till Cramo, Forsell Bygg&Marin och Eriks pappa som hjälpte till och köra grejjor, sponsra oss och visa hur man gör.

På streeten kommer det nya boxcurbs och lite glapp att fixas. Minirampen står inför en totalrenovation efter flytten, men den håller vi inte i. De gör kommun och de går åt helvete som vanligt. Det är en helt annan historia som ni kan följa på www.shamnskate.se

Här kommer 2 bilder från första dagen, tog sån jävla tid att ladda upp så vart inte flera för idag.
Men de kommer mera...



Så här såg det ut idag när vi börja

Efter en stund blev det lite mer uppstyrt.

Inga kommentarer: