söndag 27 juli 2008

2008-07-27

Ja då var årets tävling avklarat, utan minirampen. Kommunen lyckades som väntat inte få den i åkbart skick trots extra inkallat folk och för första fredagen under 4 veckor jobbade fulltid.

Hade vi fått möjlighet att hjälpa till under deras fikaraster och lunch som det ev fanns möjlighet till så hade det kanske gått men tyvärr var en viss herre från torsdagen fortfarande för bitter.

Ett första försök att hjälpa dom att lasta av skivor från släpvagnen slutade i att denne trevlige herre kom rusande och ryckte av en skivan varpå resterande personer inte förstår något. Dom får dock förklaringen att "Det var den där gubbjäveln som ringe till kommunen och skällde, han hjälper fan inte till...." Skönt att resterande del av sällskapet iaf lyckas bete sig som vuxna, mogna människor. Efter ett samtal med arbetsledaren framkommer dock att det handlar om en ordentlig tjurskalle och besserwisser utan dess like.

Tragiskt dock att något sådant ska behöva förstöra tävlingen och göra så att föreningen förlorar intäkter från tävlingen då åkare valt att avstå från att åka hit då just minirampen varit osäker på om den skulle bli färdig i åkbart skick. Och framför allt tragiskt att kommunen ska behöva förstöra detta, kritiken går framför allt till dom då dom haft sen oktober på sig att styra upp hela flytten och uppbyggnad och utlovad det till tidig vår och sedan skjutit upp det flertalet gånger... senaste löftet utlovades att rampen skulle vara färdig i slutet av juni. Nu blir det dock först slutet av juli.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så JÄVLA dåligt! Söderhamns Kommun kan ju gå och hänga sig i tandtråd eller nåt..

Anonym sa...

skit i kommunfolket och bygg allt själva, i betong.