onsdag 15 augusti 2007

Sådärja

Nu är bowlen typ fixad så gott de går...

Copingstenarna är slipad.. tyvärr ganksa råa fortfarnade i dom 3 små cornerserna eftersom gatstenarna där var mycket hårdare än den sort vi har i stora cornern.

Spacklingen av flatdelarna där resultat blivit strävt och jävligt blev också skit då det var halvt omöjlig att jobba med det där betongspacklet som var som flytande gummi som segade fast i spackelverktygen och hade sig. Dock fick vi till dom få kinkar vi hade mot flatten riktigt bra känns det som.

Målningen av bowlen kommer vi inte hinna med fixat så vi kan få färg imorgon men då ska det regna typ hela dagen och färgen ska typ härda en vecka så det känns idiotiskt att måla den före tävlingen. Men funkar ju att åka i ändå. Vi får se till att försöka arbeta in lite vax o spraymåla kanterna eller nått så de blir grindvänligt bara... Hoppas på att Spiken, Erik m.fl kan ta tag i det imorgon eftersom jag jobbar. Ev lite lappning av oververt fucket up cornern oxå men de känns rätt skitsamma faktiskt.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Flytspackla skiten i botten så går det fort och blir bra. Glöm bara inte att sätta igen silen så det inte rinner ner där och täpper igen.

Anonym sa...

ågra foton över hela härligheten kan ni väl lägga ut nu när det är klart.N

SugarC sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
SugarC sa...

Hmm jo de kommer foto. Hade tänkt gjort det igår men utifall det ev. skulle bli av med nått mer fixande så avvakimorgon om tid finns.

Men som sagt.. Den ska målas också + förmodligen muras runt baksidorna... men de blir först senare i år.

Flytspackla, hmm exakt vad innebär det? Vad inhandlar man för grejs till det?

Det vi testade att köra med Var Maxit, nån form av betong som skulle hålla att lägga tunna lager med... + ngn Maxit primer vätska före det...

Funkade rätt bra att få till kinkarna med men flatytorna som blev lite risiga på några ställen var riktig kämpigt då det handlar om typ 2 st 2-4 kvadratmeter stora områden... Tungjobbat o jävligt var de.. klibbade ihop o hade sig så man fick det aldrig bra.

Tips på vad man bör använda tas gärna emot... Flytspackel, heter det så eller är det nått allmänt namn?

Anonym sa...

Det heter numera golvavjämningsmassa. Bara att blanda med vatten och betongvisp. Se till att blanda det så att det blir löst så att det kan flyta ut ordentligt. Ska ha samma konsistens som vatten (nästan), åkbart över natten :-)

Anonym sa...

2 säckar borde räcka, prata med dom som sponsar er med betong.

Anonym sa...

Hörru Conny! Det blir ju fan skitdåligt med nästan hela bowlen tycker jag. Det finns inte en enda yta som är jämn å clean i bowlen! Ni får för fan ta å fixa till det lite!

Anonym sa...

Det finns inga dåliga spots, bara dåliga skejtare och det får vi se i dag :-). Lycka till med jammet.

SugarC sa...

Jämn o clean? vågar du nämna ditt namn... Tycker de räcker med att kolla på dom 9-13? åriga kidsen från coyote/stockholm som rippdade skiten ur alla med ögonbindel... tråkigt att dom drog innan boljammet startade... hade förmodligen kanske till och med rippat ifrån mika.... et är för fan en backyard/underground/whatever fuckin bowl hemma bygge vad förvntar du dig? en slät lättåkt betongflat... kom tillbaks när du lärt dig åka bowl... inte för jag kan direkt men jag inser iaf att det handlar om personliga egenskaper... inte bowlen...