tisdag 7 augusti 2007

Hmm sista biten går sakta framåt, people in place... PLEASE!!

Idag tisdag, var jag själv på arbetsplatsen då Erik drog till Stockholm igen för vidare färd till Basel i Schweiz en sväng för skatetävling. Kom ihåg nu Erik, inge busande på hotellet! Lars har dragit till Strömstad en sväng och resten av befolkningen här i stan verkar göra allt för att lyckas prioritera annat än att hjälpa till, inget ont till er som verkligen inte kan men att prioritera skate och allmänt tjaffs medans andra sliter för att hinna få allt klart... Jaja, saknar ord.

hann inte mer än halva böjen, tanken var ju att den skulle gjutas hel för att slippa en skarv. Men så blir det då man helt enkelt inte har 22 händer och hinner med allt på samma gång. Den gjutna böjen är så klart den som är inplastad om någon nu undrar.

Förhoppnings vis är det nu bara 3 gjutdagar kvar om några kan få fingrarna ur arslet och hjälpa till. Kanske bara 2 dagar men det är nog för mycket att hoppas på för den uppslutningen lär man nog aldrig se förrän Skateboardföreningen har råd att anställa folk med överbetalda löner.




Igår måndag, gjöt vi dropphylla och spikade ihop det sista av baksidan. Efter detta så tog vi båten ut med Eriks polare till Branthäll för att hoppa från lite klippor. Ja jag var bara med som fotograf, klipphoppande är ju bara trams.

Senare på kvällen efter hoppandet åkte vi ut till Vågbro igen. Där hade någon ristat in SugarC i den nygjutna dropphyllan. Vi tror vi vet vem den skyldige är och det enda vi har att säga är "Tack för hjälpen!" då vi nu kunde fortsätta att rista in namnen på eldsjälarna bakom detta projekt, som vi tidigare snackat om att göra.

Ute på Branthäll stötte vi på en snubbe som var där och klättrade. Eriks polare fick hjälpa till litegrann och efter det testade han lite klättring själv innan hoppandet började.

Erik hoppar medans hans polare klättrar.

jag var lite estetisk av mig och fotade ett siluettfoto på Erik mot solnedgången.

Jorå, så här humoristisk blev Erik när de gällde siluettfoton.

I väntan på hoppen så passade jag på att vara naturfotograf.


Jo Erik hade tänkt blivit fotad när han kickflippade ute på dessa hällar, underlaget funkade inte så bra dock så vi fick inget bra foto precis.


Eriks polare som hoppar.

Hmm, ja antingen är det Erik eller så är det Eriks polare.

Det här är jag rätt säker på att är Erik.



I söndags var vi inte så pigga efter att ha varit på efterfest till 5-tiden på morgonen hos vår stödmedlem i föreningen vid namn Mikael Listh, en riktigt skön människa de, kan nog Erik intyga som garvade så att han nästan grät halva natten. Väl ute i Vågbro så blev det inte så mycket byggande utan mestadels skate. Vi spikade i alla fall upp i princip de sista av stommen och körde några lass fyllnadsmaterial. Lars somnade om och kom inte ut förrän vid 21-tiden. Vi andra var i alla fall på plats på eftermiddagen. Efter det lilla arbete som utfördes kördes det en hel del skate. Erik slängde upp blunt to fakie i den tajtaste cornern. Till och med Rebeltompa och Erik Lindström hade letat sig ut efter X antal års frånvaro från brädan. RebelT var smått lyrisk över betongen och carvade en hel del innan han gick ut på ytan och visade att gamla takter fortfarande sitter i.

Erik Abrahamsson, Blunt to fakie x2.

Inga kommentarer: