onsdag 1 augusti 2007

Totalt frustration utbytt till total pinsamhet.

Igår kväll hände det som inte fick hända... Den nya blandaren står på rengöring efter att precis blivit klar med gårdagens gjutning. Helt plötsligt tystnar fanskapet varpå ett "HEEEEELVETE" ekar över skogarna och ängarna över hela Vågbro. Jag var helt övertygad om att vi hade lyckats göra det "fysiskt omöjliga" två gånger (Att bränna en betongblandar motor).

Visar sig att jordfelsbrytaren löst ut och att så fort vi resettar den så löser den ut igen, verkade som motorn halvskurit och inte orkade få runt trumman. Snackar med farsan så han kom och plockade upp migmed släpvagn för en timme sen för att åka tillbaks med liket till uthyrningsföretaget. Självklart satt man och hoppades på att dom fortfarande skulle ha samma åsikt om betongblandar motorer, att det är sånt som händer att såna lägger av, vilket somliga andra inte håller med om. Hur som helst så pluggar dom i den och betongblandarjäveln står där och spinner söt som en kattunge... Va i helvete?!!! släpar ut åbäket dit och den funkar!! Eventuellt måste någon av våra skarvsladdar ha blivit skadad eller motorn som blev överhettad. Men en överhettat motor löser inte ut jordfelsbrytaren enligt uthyrningsföretaget.

Hur som helst fick vi med oss en ny maskin för säkerhetsskull. Och dom sa inte ens något om rengöringen av blandaren. På grund av att den dog igår så ser den ju ut som att ha varit med om betongingjutningen av Tjernobyl eller nått sånt.

Nu bär det ut till ytan för att gjuta lite mer flat, börjar bli riktigt vackert nu. Igår kväll var dessutom Perre "Morfar" Lindberg (Giftorm) med sällskap på besök. Han var smått lyrisk över vårt lilla projekt och carvade den lilla skatebara del för glatta livet.

Bilduppdatering 070730-070731


Ytterligare en flatsektion + speedbump under konstruktion.


Dimman ligger tät över Wavebridge.


Erik har dragit till Stockholm nu, Rasmus rycker in och får en snabbkurs i betongande.


En till flatsektion inkl. speedbump börjar ta orm.


Erik passar på att visa sina brandmanskunskaper från lumpen och spolar ren bowlen


Brandkåren kommer med mera vatten åt oss.


Skateboard med betonghjul... Erik trodde att den överblivna betongen skulle hålla sig blöt tills dagen efter om man hade ett lager vatten över betongen i hinkarna. Det funkade inte isället så fick vi 2 stora betnghjul.

Inga kommentarer: