torsdag 2 augusti 2007

Ett stort tack till Tidermans!

Ett stort tack till Tidermans som har förståelse för att saker och ting går sönder trots att vi verkar slå alla rekord. "Sånt som händer" var kommentaren återigen när vi plockar ut den tredje maskinen från dom. Vågar inte tänka på hur det låtit om det handlat om första stället vi fixade blandare ifrån.

Hur som helst så var det förmodligen remmen som gått av som driver trumman och var väl inte speciellt ovanligt som det lät. Vi har heller inte enligt företaget hanterat maskinen fel på nått sätt och inget vi behöver ersätta.

Nackdelen nu är att vi fått tillbaks den första maskinen vi hade från Tidermans, den som hade så tungt att sno runt. Upplyste om det idag, eftersom den sista vi hade snurrade på mycket lättare. Men det verkade helt ointressant att kolla upp. Nu i efterhand upptäckte jag att det är den maskinen vi plockade med oss. Aja, att den dog berodde förmodligen på fukt i kontakterna som gjorde att jordfelsbrytaren löste ut, inte maskinen i sig. Så vi lär väl klara oss trots att den behöver lite knuffhjälp ibland för att snurra. Vi jobbade ju trots allt med den i en vecka så.

Ta i trä nu grabbar och hoppas den håller mer än ett arbetspass...

Blir nog inte jobb förrän på lördag eftersom det ser ut att regna när som helst, och imorgon skulle det bli regn. Men lördag-måndag ser kanonfin ut så då blir de jobba, jobba, jobba.

Har styrt upp arbetshjälp nu också från icke skatekretsar då såna människor verkar vara mer intresserad av att hjälpa till än skatarna i den här hålan.

Over an out for now.

Inga kommentarer: