tisdag 17 juli 2007

11-12 Juli

Arbetet är nu i fullgång! Vi har fått mera cement från Cementa, tack å bock! Vi hade lite krångel med att få ut cementen i botten av våran tank, till slut så kom vi fram till att de va bäst att skicka ner Spikens lillebror med munskydd. Han blev ju lite skitig men klarade sig med hälsan i behåll. Resten av av den 11:e ägnade vi åt förberedande jobb. Den 12 körde vi igång med att gjuta dropphylla för stora bowlhörnet vilket vart helt okej. I skrivandets stund har vi även gjutit klart stora bowlhörnet vilket ni får se imorgon. Idag vart även Conny stucken av en död geting på skinkan, roligt!
Vi beräknar att vara klara inom 10dagar!
Imorgon blir det att köpa mer regel och hönsnät, kanske även ett partytält för de sura dagarna.



Conny slänger dit jord.
Jag lägger dit första coping plattorna medans Spiken och Adam kollar så de ligger rätt.

Jag fortsätter lägga dit plattor medans Adam skyfflar jord.
Conny va i full gång med armeringen.

Resultatet vart bra! En till dropphylla klar!


11 Juli

Funderar på hur vi ska få ut cementen smidigast

Spikens lillebror gör ett bra men skitigt jobb.

Skitig efter det inte så smarta tilltaget, men han klara sig fint.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tänk på att cementen är väldigt aggresiv och garanterat ger frätskador på hornhinnan. Våra betongare på jobbet använder alltid skyddsglasögon för att slippa få skador på hornhinnan ( och dom hanterar inte ens cement utan färdigblandad betong som bara den är riktigt läskig att få i ögonen.) Fixa ögonsköljningsflaskor så att ni slipper dom problemen när ni får skiten i ögonen.

Annars ser det bra ut, men det är dags för er att gjuta en bottenbit så att ni kan börja skata medans ni väntar på att betongen brinner på dom resterande delarna :-).

Lycka till.