tisdag 29 maj 2007

En liten bakgrundstory om projektet.

Wavebridge är översättningen till engleska av stadsdelen som denna bowl kommer byggas på. Nämligen Vågbro i Söderhamn. Bowlen kommer vara belägen bredvid skateparken/streetytan.

En del av streetytan i vågbro.


Vi diskuterade innan var vi skulle bygga den först innan vi startade. Först så ville vi bygga den på ett hemligt ställe bredvid en sjö för sköna sommarsessions. Spajken tyckte tilloch med att det skulle vara kul att göra det på en ö i sjön. Men vi kom fram till att det skulle vara rätt svårt att transportera allt material till en ö. Och vi hittade inga bra ställen vid en sjö att bygga det på. Så vi kom fram till att det skulle bli ett skönt kompliment till streetytan med några sköna transitions. Vi har också tillgång till El, vatten och en hel del material. Så i slutändan så var detta valet det mest logiska.

Vi vill också passa på att ge cred till Hellvis och babyskullcrew i Sundsvall för support och inspiration. Kolla in Babyskulls för att se deras projekt. Den här helgen var vi i Sundsvall för en skateboardtävling också som ni kan läsa om på Tacky.se

Inga kommentarer: